середу

Поезія очищає, підносить, виховує ...



Член Національної Спілки письменників України, лауреат Білоцерківської міської літературно-мистецької премії ім.  І.С. Нечуя - Левицького Дідківський Володимир Іванович належить до когорти відомих гумористів України. З раннього дитинства людина долучається до одного з найпрекрасніших видів мистецтва - поетичного слова, яке впливає на формування її духовності. Поезія очищає, підносить, виховує найкрасивіші й добрі почуття, дарує незабутні враження. Але найяскравіші враження від поезії залишаються після зустрічі з самим поетом. 
20 листопада ліцеїсти зустрічали в стінах нашого ліцею поета-сатирика і гумориста Дідківського Володимира Івановича. 


   Так як Володимир Іванович працює в школі вчителем, то у нього дуже багато віршів на шкільну тему. Всі вони гумористичні, але в них тонко підмічені всі шкільні проблеми, над якими він спонукає задуматися. Слухати вірші було цікаво і весело. 
  Час пролетів непомітно, а в кінці зустрічі ліцеїсти познайомили поета зі своєю творчістю. Ліцеїст 12 групи Андрій Сіромаха читав свій вірш, присвячений Україні. Вірш сподобався всім. А схвалення поета Володимира Івановича визвало величезну радість у Андрія і бажання продовжити займатися поетичною творчістю.
  Всі присутні залишили залу з хорошим і піднесеним настроєм та з вдячністю за приємні хвилини спілкування.