середу

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!
У цей день ми всі згадуємо про бібліотеку, віддаємо данину її ролі в житті людства і в нашому житті особисто. І цю роль важко переоцінити. Саме про це йшлося сьогодні на бібліотечних уроках для ліцеїстів першого курсу.  Було цікаво зазирнути в історію зародження книги і бібліотеки, дізнатися про найсучасніших бібліотеках світу. Учні з захопленням розглядали ілюстрації та задавали багато питань - в історії завжди цікаво покопатися.Нікого не залишила байдужим розповідь про християнок Софію, Віру, Надію та Любов. В цілому сьогоднішній святковий урок був і пізнавальним, і виховуючим найсвітліші, добрі почуття. 

   У цей день ми всі згадуємо про бібліотеку, віддаємо данину її ролі в житті людства і в нашому житті особисто. І цю роль важко переоцінити. Саме про це йшлося сьогодні на бібліотечних уроках для ліцеїстів першого курсу.


Було цікаво зазирнути в історію зародження книги і бібліотеки, дізнатися про найсучасніших бібліотеках світу. Учні з захопленням розглядали ілюстрації та задавали багато питань - в історії завжди цікаво покопатися.
Нікого не залишила байдужим розповідь про християнок Софію, Віру, Надію та Любов. В цілому сьогоднішній святковий урок був і пізнавальним, і виховуючим найсвітліші, добрі почуття.
 
Познайомилися першокурсники і з темами бібліотечних уроків, які у них будуть в цьому навчальному році.   По закінченні уроку із задоволенням ходили між стелажів, вибираючи книги для читання.


Виявилося, що Настя Смирнова давно хотіла прочитати роман Дена Брауна «Код Да Вінчі», а Служавой Аліні мама радила прочитати повість В. Короленка «У поганому товаристві».

Всі ці книги опинилися в нашій бібліотеці на велику втіху ліцеїсток. Приємно, що кожен читач сьогодні знайшов свою книгу. А бібліотека завжди з нетерпінням чекає своїх читачів!