середу

Для тих, хто полюбляє вірші!


Перефразовуючи відомий вислів, можна сказати, що наші ліцеїсти ні спортом єдиним живуть, а захоплюються багатьма, в тому числі і поезією.

    І ось в ліцейської бібліотеці нова зустріч з улюбленим білоцерківським поетом Віктором Євтушенко для тих, хто полюбляє вірші.

Віктор Арсенійович Євтушенко прекрасний співрозмовник, веселий і добродушний, з ним завжди цікаво і легко спілкуватися. Зустріч почалася з питань про покликання поета, про його літературні нагороди, про плани на майбутнє. З'ясувалося, що майбутнє обіцяє бути також дуже цікавим. Перш за все, це поїздка в зону АТО, робота над новою книгою, нові зустрічі з читачами.
Віктор Арсенійович з натхненням читав свої вірші сатиричні та гумористичні, які викликали посмішку, а часом і сміх. В ході бесіди він цікавився, хто з ліцеїстів пише вірші. Погодилися прочитати свої вірші Назаров Назарій і Панова Настя і отримали схвалення і від своїх товаришів, і від поета. Його похвала буде для них стимулом в їх подальшій творчості. Такі зустрічі завжди збагачують духовно, захоплюють літературою, поезією.

   Зустріч з поетом подарувала всім ліричний настрій, ще довго ліцеїсти будуть згадувати її з доброю посмішкою. На згадку про зустріч залишилися фотографії, збірки віршів з автографом поета і бажання зустрітися знову.

         Бабенко Тетяна Петрівна